Antena Căutare

Vremea 23 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi foarte mari

Vremea din 23 aprilie este deosebit de calda. Prognoza meteo pentru luni anunta temperaturi foarte mari în toată țara.

Vremea din 23 aprilie este deosebit de caldă. Prognoza meteo pentru luni anunță temperaturi foarte mari în toată țara.

Ultimele zile ale lunii aprilie vor continua în notă începută încă de la final de martie, respectiv cu o vreme deosebit de caldă, specifică mai degrabă începutului lunii iunie. Abaterile termice vor fi foarte mari în toată țara, iar în multe zone această luna aprilie va fi cea mai caldă din istoria măsurătorilor meteorologice. O arie de presiune scăzută situată în vestul Europei va advecta aproape încontinuu un aer tropical dinspre nordul Africii pe partea anterioară a sa, iar odată cu temperaturile ridicate datorate fronturilor calde succesive instabilitatea atmosferica va fi destul de accentuată.

Luni vremea va fi caldă în toată țara, cu un cer variabil, mai mult senin în regiunile extracarpatice. În vestul și în centrul țării îndeosebi în cursul după-amiezii local se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, iar la munte se vor acumula până la 10-15 mm. Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în Transilvania. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 20 și 25 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Banat și Crișana, 24-29 de grade în Oltenia, 22-27 de grade în Muntenia și 20-25 de grade în Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra pe litoral, că urmare a brizei Mării Negre – apa mării fiind încă rece în această perioadă.

Cum va fi vremea luni, 23 aprilie în București

Prognoza mete ANM anunță că locuitorii Capitalei vor fi loviți de căldură. Prognoza meteo anunță temperaturi maxime de : 26°C, iar minima de 13°C. Cerul este în mare parte senin, vântul va bate extrem de slab.

Prognoza meteo din 23 aprilie la munte

Vreme frumoasă va fi și la munte, cu temperaturi maxime de 22°C, iaar minima de 10°C. Vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații sunt minime. Vezi cum va fi vremea pentru toată săptămâna și în minivacanța de 1 mai.

Caz revoltător! O femeie cu un copil în cărucior, tâlhărită pe o stradă din Cluj... Află acum când vei ieși la pensie. Calculatorul îți spune pe loc anul în care vei deveni pensionar și suma pe care o vei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x