VREMEA 25 februarie. Un val de frig va cuprinde toată țara. Cod portocaliu în 28 de județe

VREMEA 25 februarie. „Ger de îngheață pietrele” nu este doar o metaforă. În următoarea perioadă meteorologii au anunțat temperaturi extrem de scăzute, iar precipitațiile vor intensifica situația.

VREMEA 25 februarie. „Ger de îngheață pietrele” nu este doar o metaforă. În următoarea perioadă meteorologii au anunțat temperaturi extrem de scăzute, iar precipitațiile vor intensifica situația. Este anunțat Cod portocaliu de ger în aproape toată țara.

Un val de frig va cuprinde treptat toată ţara, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, iar Capitala şi 27 de judeţe din Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea se vor afla sub Cod portocaliu de ger, în timp ce 13 judeţe vor fi sub Cod galben.

Din seara zilei de sâmbătă, 24 februarie. şi până duminică noapte, 25/26 februarie, în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, în Muntenia, Oltenia, sudul Banatului şi Dobrogea vor fi ninsori temporare, care în sud-vest vor deveni moderate cantitativ. Vântul va avea intensificări în medie cu 45 - 50 kilometri/oră în majoritatea zonelor.

Citește și Ger siberian în țara noastră! Meteorologii avertizează că gerul va fi greu de suportat: Unde va fi cel mai frig

Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 şi -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 şi -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzaţia de frig.

VREMEA 25 februarie în București. Pe tot parcursul zilei, vor cădea ninsori în averse, iar maxima va fi de doar -2 grade, în timp ce minima va ajunge și la -10 grade.

Sursa: Agerpres

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri