Antena Căutare

Vremea 9 mai. Prognoza meteo anunță doar ploi și vijelii puternice. Unde va fi cel mai rău

Vremea din 9 mai se anunță extrem de capricioasa. Prognoza meteo aduce ploi puternice, vijelii și temperaturi în scadere.

Vremea din 9 mai se anunță extrem de capricioasă. Prognoza meteo aduce ploi puternice, vijelii și temperaturi în scădere.

Potrivit ANM, miercuri vremea va fi în general instabilă în toată țara și vor cădea averse de ploaie pe spații extinse în toate regiunile, însă acestea nu vor fi prea importante cantitativ. Doar la munte izolat se vor strânge cantități de apa de până la 10-15 mm. Vântul va suflă moderat în estul țării și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 20-25 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, din nou cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă litorala.

Cum va fi vremea 9 mai la București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de ploaie, vânt moderat. Vremea se menține caldă însă, cu temperaturi între 22°C și 13°C. Cerul va fi parțial acoperit de nori, cantitatea de apă de 1 l/m².

Prognoza pentru 9 mai la munte

La munte va ploua intensiv, cantitățile d eapă ajungând la 2 l/m². Temperaturile sunt în scădere ușoară față de ziua precedentă: cu maxime între 19°C și 14°C. Vântul bate moderat. La mare însă vremea va fi mai rea, cantitățile de apă depășind 7 l/m².

Pâine transportată în lăzi murdare și lăsate pe jos. Imagini uluitoare dintr-o fabrică unde se produce pâine distribuită... Veste URIAȘĂ! Ce primesc ROMÂNII care fac copii din partea primăriei. Unde se dau BANII!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x