Antena Căutare

VREMEA face ravagii în România: Drum judeţean închis, utilajele nu pot interveni!

Dod portocoliu de vreme rea in vigoare: Vreme rea coditii meteo nefavorabile.

VREMEA face ravagii în România. Un drum judeţean care face legătura între localităţile Plopi şi Balota, din judeţul Mehedinţi, a fost închis circulaţiei rutiere din cauza vântului puternic care viscoleşte zăpada.

Codul portocaliu de vreme rea a afectat și judeţul Mehedinţi, care intră, joi seară, sub incindenţa unei avertizări de ninsori abundente.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi seară, al Consiliului Judeţean Mehedinţi, drumul judeţean 606 A este închis temporar din cauza viscolului.

”Autorităţile judeţene au luat decizia de a închide temporar circulaţia rutieră pe Drumul Judeţean 606A, pe tronsonul Plop i(DJ 561) – Izvorălu – Balota (DN6), din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, care face imposibilă intervenţia utilajelor de deszăpezire. Decizia a fost luată joi seara, după ce la faţa locului s-au deplasat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu şi prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea”, se arată în comunicat.

Imediat ce viscolul se va domoli, utilajele vor interveni pentru degajarea zăpezii de pe carosabil, astfel ca în cel mai scurt timp posibil, circulaţia să fie reluată.

Potrivit sursei citate, joi seară, utilajele operatorului de deszăpezire intervin pe drumurile judeţene pentru a îndepărta zăpada.

Judeţul Mehedinţi intră sub cod portocaliu de ninsori abundente, joi, la ora 23.00, avertizarea fiind valabilă până vineri, la ora 15.00.

VREMEA 22-24 martie în BUCUREȘTI. METEO ANM: Capitala să se pregătească!... Urmează 72 de ore de vortex polar în România. Meteorologii ne avertizează că trebuie să ne pregătim de un episod de iarn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x