Căutare Live

Vremea, la extreme în toată țara! De la 35 de grade la umbră, la maxime de 10, dimineața, în următoarele zile

Vremea se va încãlzi şi va deveni local cãlduroasã în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales dupã-amiaza şi seara, local în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei, la munte şi izolat în restul teritoriului.

Vremea se va încãlzi şi va deveni local cãlduroasã în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales dupã-amiaza şi seara, local în Oltenia, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei, la munte şi izolat în restul teritoriului, informează Antena 3.

Punctiform se mai pot acumula cantitãţi de apã de peste 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în nordul litoralului.

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 iunie

Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, dar cu precãdere în regiunile sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului mai ales dupã-amiaza şi seara, local la munte, în nord-estul ţãrii şi izolat în restul teritoriului. Vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 23 de grade.

Prognoza meteo pentru joi, 21 iunie

Deşi valorile termice vor fi în scãdere uşoarã, vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit pentru aceastã datã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 11 şi 22 de grade. Manifestãri specifice instabilitãţii atmosferice vor fi în zonele montane, submontane şi pe arii restrânse în restul teritoriului, unde temporar înnorãrile vor fi accentuate şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat aversele vor avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindinã.

Finalul săptămânii ne aduce vreme răcoroasă, sâmbătă, în Capitală, maximele nu vor depăși 25 de grade Celsius, iar cel mai rece va fi noaptea și dimineața, când valorile termice se vor situa în jurul valorii de 10 grade.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Ce a făcut Cristian Pomohaci după ce a făcut publică o fotografie în care apare alături de o femeie! Prietenii virtuali ...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri