Antena Căutare

Ziua Mondială a Fotografiei 19 august 2018. Top 6 fotografii de botez

Ziua Mondială a Fotografiei 19 august 2018. Top 7 fotografii de botez. Fotografia de botez este unul dintre genurile fotografice, facând parte din genul mai larg a Fotografiei evenimentelor de familie. Familii obișnuite sau Familii Regale, deoportivă, surprind aceste momente unice în fotografii

Ziua Mondială a Fotografiei 19 august 2018. Top 6 fotografii de botez Galerie
Fotografii botez | Dănuț Moldoveanu

Când ești angajat să transpui cele mai frumoase momente din viața unui om în fotografii, adică în amintiri, știi că pe umerii tăi atârnă o sarcină grea. Amintirile sunt cele care ne modelează și ne transformă pe fiecare dintre noi în ceea ce suntem astăzi. De aceea, ele devin foarte delicate mai ales când, o dată cu vârsta, mare parte din ele se șterg.

Ca fotograf, trebuie să știi să faci oamenii nu doar să își păstreze amintirile vii, ci și să simtă emoția momentului trăit în poză. Doar așa îi poți da valoare unei hârtii colorate, punând viață în ea prin povestea pe care o spui.

Botezul este primul eveniment important din viața unui om. Felul în care un fotograf surprinde momentele de la acest eveniment și emoția transmisă va rămâne cu acea persoană toată viața. Fotografia de eveniment se încadrează în genul personal, fiind un tip sensibil de fotografie pentru un fotograf. Este nevoie de multă grijă și spontaneitate pentru a surprinde momente inedite.

Despre botez

Un eveniment de acest tip este împărțit de fotografii profesioniști în trei, și anume acasă, biserică și recepția de la restaurant. Fotografiile de acasă constă în surprinderea momentelor unice dintre bebeluș și părinții lui, punând în evidența interacțiunea lor ca familie. Următorul moment este pregătirea copilului pentru a pleca la biserică.

La biserică, cele mai importante momente de surprins în fotografii sunt cele în care bebelușul este scufundat în cristelniță și atunci când nașa îmbracă micul creștin. După terminarea slujbei, urmează pozele de grup din fața bisericii cu rudele și prietenii părinților.

Recepția de la restaurant trebuie să includă primirea invitaților, momentul când se aduce tortul bebelușui, fiind alături de părinți și nași, și momentul când sosesc ursitoarele. Petrecerea în sine trebuie de asemenea imortalizată.

Întregul eveniment surprins în fotografii trebuie să arate emoția din ochii părinților, nașilor și a rudelor, subliniind semnificația acestui eveniment unic.

Top 6 fotografii de botez

Acestă galerie foto ilustrează câteva dintre momentele importante de la un botez. Astfel, un fotograf reușește să surprindă cele mai inedite clipe, știind să le împacheteze în cel mai frumos ambalaj.

Când participi la un eveniment important din viața unui om și știi că trebuie să îi oferi amintiri de neuitat, trebuie să le surprinzi ca un profesionist. Pe lângă momentele pe care le imortalizezi, trebuie să știi și cum să le încadrezi pentru a avea poze de calitate. Editarea fotografiilor reprezintă o altă parte importantă care oferă culoare și le leagă într-o poveste.

Sursă foto: Dan Mihai Lupescu, Dănuț Moldoveanu, Dan Mihai Lupescu, sysphotodesign.ro, fotografprofesionist.ro, cristianconea.ro

Ziua Mondială a Fotografiei 19 august 2018. Istoria fotografiei în România... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 16 august 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x