Antena Căutare

Aproximativ 1700 de suporteri greci vor asista la meciul de pe Arena Naţională

Naţionala joacă, astăzi, ultima şansă pentru calificarea la turneul final din Brazilia.

Naţionala joacă, astăzi, ultima şansă pentru calificarea la turneul final din Brazilia.

În această seară, România întâlneşte selecţionata elenă pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă transmisă de Antena 1 de la ora 21.00. Meciul este aşteptat cu sufletul la gură de toţi românii: ţara noastră nu a mai fost la un campionat mondial din 1998, din Franţa.

Aşadar a venit şi rândul grecilor să ne viziteze. 1.700 de suporteri străini vor fi în această seară la meci. Unii au venit cu avionul, alţii cu autocarul. Şi-au adus cu ei în bajage şi câteva farfurii pe care spun că le vor sparge dacă vor câştiga, aşa cum e obiceiul.

Peste 3.700 de poliţişti vor fi în stradă cu ocazia marelui meci din această seară. Vor sta cu ochii pe suporteri în gară, aeroport dar şi la hoteluri şi în pub-uri. În plus, începând cu ora 15.00, circulaţia este restricţionată pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea pe Arena Naţională, dar şi pe străzile care intersectează acest tronson.

Accesul maşinilor în incinta stadionului se va face dinspre bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Sergent Vasile Şerbănică.

Cum au sărbătorit vedetele Antenei 1, în 1998, ultima calificare a Naţionalei la un Campionat Mondial... România joacă ultima şansă de calificare la Mondiale! Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici susţin echipa naţională!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x