Antena Căutare

3 din 3! Astra Giurgiu, Petrolul si Pandurii Tg. Jiu s-au calificat in play-off-ul Europa League

Petrolul, Astra Giurgiu si Pandurii Tg. Jiu vor avea emotii maine la tragerea la sorti, dupa ce au reusit calificarea in play-off-ul Europa League. Giurgiuvenii au trecut de Trencin, in timp ce gorjenii au reusit o victorie fantastica la Tel Aviv, scor 2-1, dupa ce in tur remizasera pe teren propriu. Formatia antrenata de Cosmin s-a calificat dramatic in play-off-ul Europa League, dupa ce a invins pe Vitesse, in Olanda, in ultimele secunde ale meciului

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa o remiza cu Trencin, pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 2-2. Jucatorii lui Isaila au obtinut calificarea fara probleme mai ales ca in meciul tur castigasera cu scorul de 3-1.

Pentru Astra au marcat Ivanovski, in minutul 86, si Tembo, in minutul 89, in timp ce pentru AS Trencin au inscris Adi, in minutul 83, si Van Kessel, in minutul 88.

Pandurii Tg Jiu este a doua echipa romaneasca care va avea emotii maine la tragerea la sorti pentru play-off-ul Europa League. Dupa calificarea Astrei, oltenii au reusit in Israel sa o invinga pe Hapoel Tel Aviv, cu scorul de 2-1.

Marcatorii golurilor echipei lui Cristi Pustai au fost Eric de Oliveira ( 34') si Alexandru Ciucur (50').

Petrolul Ploiesti s-a calificat in playoff-ul pentru grupele Europa League, dupa victoria de infarct din Olanda, de pe terenul lui Vitesse Arnhem, scor 2-1. Prahovenii au marcat golul victoriei la ultima faza a meciului, prin Gicu Grozav. In prima mansa, scorul a fost egal, 1-1.

Au mai marcat: Boudjemaa (21') si Van Der Heijden (72').

Din minutul 80, Petrolul a evoluat in inferioritate numerica - Jean Alcenat Sony a fost eliminat dupa ce a primit doua cartonase galbene.

Iata cele cinci adversare pe care le poate intalni Steaua, in play-off-ul Ligii Campionilor!... Steaua - Legia Varsovia in play-off-ul Champions League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x