Antena Căutare

Sportul românesc, din nou în doliu! Adrian Lucaci, fost fotbalist la Steaua, a murit

Sportul românesc este din nou în doliu, la câteva săptămâni de la moartea subită a fostului portar Martin Tudor. Acum, un alt fost jucător care a activat la Steaua s-a stins din viață în urma unei boli incurabile. 

Sportul românesc, din nou în doliu! Adrian Lucaci, fost fotbalist la Steaua, a murit Galerie
Sportul românesc, din nou în doliu! Adrian Lucaci, fost fotbalist la Steaua, a murit

Adrian Lucaci, fost fotbalist și antrenor, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după ce mult timp a luptat cu o boală incurabilă, potrivit anunțului făcut de Federația Română de Fotbal.

Scene cumplite la căpătâiul lui Martin Tudor, fostul portar de la Steaua

Născut la 28 iunie 1966, în Arad, Adrian Lucaci a evoluat pe postul de fundaș central. A bifat 190 de meciuri în prima ligă a fotbalului românesc și 150 de partide în eșalonul secund. Cu Steaua a cucerit eventul în ediția 1987-1988 a Diviziei A.

Dorinel Munteanu, despre decesul lui Marin Tudor: Ambulanţa a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic

Lucaci a fost apoi antrenor al mai multor echipe din zona Aradului, între care Telecom Arad, Șoimii Lipova, Universitatea Arad, și conducător la cluburi din Divizia C și D. În perioada 2010-2014 a făcut parte din Comisia de Competiții a AJF Arad.

Un alt sportiv de la UTA a murit săptămâna trecută

Săptămâna trecută, Gheorghe Czako II, un alt fost fotbalist de la UTA, a încetat din viață, la vârsta de 75 de ani. Acesta câștigase cu ”Bătrâna Doamnă” două titluri de campion, în edițiile 1968/ 1969 și 1969/ 1970.

Gianluca Vialli a anunţat că a învins cancerul... Federaţia Italiană de Fotbal doreşte testarea tuturor jucătorilor pentru Sars-CoV-2, la începutul lunii mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x