Antena Căutare

Adrian Mititelu: "Dragomir abia acum realizeaza ce a facut"

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre reactia lui Dumitru Dragomir la iesirea de la audieri de la sediul DNA.

"Desi nu credeam ca o sa mai am vreodata mila de un om care mi-a facut rau, mi-a starnit compasiune, pentru ca acest om abia acum si-a dat seama ceea ce a facut. Comportamentul lui de astazi arata ca abia acum s-a trezit si a realizat ce a facut. A spus niste tampenii si niste banalitati pe fondul stresului.

El vorbeste de prezumtia de nevinovatie, dar eu am avut parte de asa ceva? S-a dat o decizie si s-a si pus in executare in urmatoarele ore.

Florin Prunea si Gigi Becali una spun la televizor si alta in discutiile particulare. Prunea macar sa taca daca nu are simtul raspunderii. Si Lupescu la fel. Astfel de oameni duplicitari le-au cantat in struna in fata lui Sandu si lui Dragomir. Toti oamenii din fotbal abia asteapta sa scape de Sandu si Dragomir, dar le e frica s-o spuna.

Poate omorul e o incadrare mai dura si mai grea decat ceea ce au facut cei doi. Au distrus o societate comerciala, o echipa cu peste un milion si jumatate de simpatizanti. Au creat traume, au facut o infractiune foarte grava, acum joaca teatru si invoca un regulament in fata legii", a spus Adrian Mititelu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Dragomir nici nu se gandeste la autosuspendare: "Numai tampitii fac asta"... Gigi Becali: "Stiu multe lucruri despre Dragomir, dar nu vreau sa ii fac rau"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x