Antena Căutare

Adrian Mititelu: „Sandu si Dragomir risca pedepse mai mari decat ceilalti membri ai Comitetului Executiv”

La GSP TV, patronul Universitatii Craiova a declarat ca situatia membrilor Comitetului Executiv este mult mai grava decat se crede si ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir risca pedepse mai mari decat acestia.

Adrian Mititelu a vazut astazi audierile de la DNA la care au fost chemati membrii Comitetului Executiv si sustine ca acestia nici nu stiu ce pedeapsa risca daca vor fi gasiti vinovati: „Eu cred ca cei din Comitetul Executiv sunt inconstienti. I-am vazut razand pe la DNA , toti senini, le-a comunicat procurorul ca sunt urmariti penal si ei declarau la presa acelasi lucru, ca au respectat regulamentele. Probabil au citit si ei Codul Penal ca ziaristii au vazut ca pentru abuz pedeapsa e de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Ei nu stiu ca incadrarea lor e la o infractiune reglementata de o lege speciala. Ea deroga de la Codul Penal si prevede inchisoarea pana la 15 ani."

De asemenea, patronul oltean crede ca desi nu au semnat decizia de excludere a Craiovei, si Mircea Sandu sau Dumitru Dragomir risca aceeasi pedeapsa, poate chiar mai mare: „Ei sunt instigatorii acestei infractiuni si pot primi spre maximul special al sanctiunii. Vor plati din cauza avocatilor incompetenti de care s-au inconjurat. Mitica nu se expunea in asemenea hal daca nu il intreba pe Ciubota (Catalin Ciubota, juristul Ligii). Iar ala, daca e o nulitate, si-a dat acordul sustinand ca pe regulament poate sa ne excluda. Dar regulamentul se aplica la fotbal si daca prin el se incalca legile tarii , atunci nu iti acopera infractiunea."

Foto: gsp

Ionut Lupescu: „Mircea Sandu ar trebui sa se autosuspende”... Sorana Cirstea eliminata in primul tur la Poitiers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x