Antena Căutare

Adrian Mutu a fost spionat pe vremea cand evolua la Inter Milano. I-au fost ascultate telefoanele in 2000!

Adrian Mutu se afla printre fotbalistii care au fost urmariti in afara gazonului pe vremea cand evolua la Inter Milano. Patronul Massimo Moratti dorea sa stie daca forma sportiva a jucatorilor este afectata de viata nocturna. Asa ca a angajat-o pe Telecom Italia sa-l informeze tot ce fac jucatorii sai cand nu sunt in cantonament sau pe teren, scrie presa din Italia.

Totul s-a intamplat in 2000, cand Mutu abia implinise 21 de ani si tocmai se transferase la Inter. Atacantul roman luat de la Dinamo cu patru milioane de euro a fost spionat permanent in afara terenului in cele 6 luni cat a evoluat la squadra nerazzurra.

Alaturi de noul atacant al formatiei Ajaccio au mai fost urmariti Vieri, Ronaldo si Jugovici. Unul dintre ei, Christian Vieri, a interntat proces clubului milanez si a obtinut in justitie un milion de euro despagubiri.

"Am reusit sa obtinem recunoasterea responsabilitatii pentru violarea vietii private si ascultarea ilegala a convorbirilor telefonice. Vom face apel la sentinta", a declarat Danilo Buongiorno, avocatul lui Christian Vieri.

Manchester City a venit cu prima oferta pentru Cristiano Ronaldo! Atacantul portughez ii linisteste insa pe madrileni: &... Jocurile Paralimpice: Ciclistul roman Eduard Novak a castigat medalia de argint in proba de contratimp individual pe sos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x