Alţi nouă jucători din NHL au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, totalul ajungând la 35

Alţi nouă jucători din NHL au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, totalul ajungând la 35, a anunat, luni, liga nord-americană de hochei pe gheaţă, citată de AFP.

Potrivit NHL, 396 de jucători au reluat antrenamentele la cluburile lor şi au fost efectuate peste 2.900 de teste, din care peste 1.400 săptămâna trecută, pentru 23 de rezultate pozitive, inclusiv cele 15 anunţate deja cu o săptămână mai devreme.

Celor 23 teste pozitive li se adaugă 12 cazuri (unul a fost anunţat abia acum) depistate înainte ca jucătorii să ajungă la echipele lor. Toţi jucătorii pozitivi au fost plasaţi în carantină. Niciun jucător sau nume de club nu a fost dat publicităţii.

NHL intenţionează să deschidă tabere de antrenament lunea viitoare. Potrivit canadienilor de la Sports Network şi americanilor de la canalul ESPN, NHL şi sindicatul jucătorilor sunt aproape de o înţelegere să repornească sezonul la 1 august şi continuă să discute un acord colectiv de salarii pentru o perioadă de şase ani.

Sezonul NHL a fost întrerupt la 12 martie. Planul actual este de a reuni, la sfârşitul lunii iulie, 12 cluburi din Conferinţa de Est la Toronto şi 12 cluburi din Conferinţa de Vest la Edmonton, unde este prevăzută şi finala Cupei Stanley, în octombrie.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri