Antena Căutare

Argentina sub presiune: Inca o remiza la Copa America

Calificarea Argentinei in sferturile de finala ale Copei America este in pericol, dupa ce echipa gazda a remizat, scor 0-0, in meciul disputat la Santa Fe impotriva Columbiei. Este cel de-al doilea meci egal al „pumelor”, dupa 1-1 in prima etapa cu Bolivia.



Cei doi atacanti columbieni au fost un pericol permanent pentru poarta lui Romero, care s-a vazut nevoit sa intervina decisiv in cel putin trei randuri, gazdele avand cea mai periculoasa ocazie pe finalul primei reprize, prin Lavezzi. Messi a iesit foarte putin in evidenta, iar atunci cand a facut-o, cu zece minute inainte de sfarsit, rezultatul a fost lamentabil, executia sa din lovitura libera neavand nevoie de niciun comentariu in plus.

„Am fi meritat toate cele trei puncte. Am avut o sansa mare de a castiga, dar nu am profitat de ocaziile de care am beneficiat", a declarat fundasul columbian Mario Yepes la finalul intalnirii.

Columbia are 4 puncte dupa primele doua meciuri din Grupa A si nu a primit inca gol, in timp ce Argentina, cu numai 2 puncte, este obligata sa castige in ultima etapa, atunci cand va intalni Costa Rica, pentru a evita o eliminare prematura si rusinoasa.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Olanda: Acoperisul stadionului lui FC Twente s-a prabusit: Un mort si 10 raniti... Vezi programul turului Ligii 1, editia 2011/2012! Dinamo - Steaua se joaca in penultima etapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x