Baschetbalist american suspendat doi ani, după ce un test antidoping a arătat că este însărcinat

Baschetbalistul american DJ Cooper, ultima oară la AS Monaco, a fost suspendat doi ani, după ce un test antidoping a relevat că este însărcinat, informeză presa internaţională.

În proba lui de urină, care trebuia să arate dacă lua droguri sau nu, a fost descoperit un hormon ce este produs de placentă în timpul gavidităţii. Se pare că jucătorul a înlocuit proba lui de urină cu una aparţinând prieteniei sale, care nu ştia că este însărcinată.

FIBA l-a suspendat doi ani pentru fraudă.

Cooper a părăsit AS Monaco la finalul anului trecut, din motive personale.

În vârstă de 28 de ani, conducătorul de joc a evoluat în campionatul universitar american la Ohio University, apoi a mers în Europa, în liga din Grecia, unde a fost component, printre altele, al echipelor Panathinaikos Atena şi AEK Atena, apoi în liga franceză. El intenţiona să devină eligibil pentru a juca în naţionala Bosniei-Herţegovina.

Sursa : news.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri