Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Căutăm un nou win cu meciurile zilei din Rusia

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Biletul de siguranță de joi, bazat pe meciuri de la Cupa Mondială, a adus câștigul. Trei ponturi excelente au contribuit la o cotă finală de peste 4.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Avem acum în față o zi de vineri cu meciuri mai mult decât atractive, care ne pot aduce un nou câștig. Acestea se joacă în grupele D și E, iar la finalul zilei ar pute decide câteva echipe calificate...sau eliminate deja!

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Primul meci se joacă de la ora 15:00, la Sankt Petersburg, acolo unde Brazilia lui Neymar dă piept cu reprezentativa din Costa Rica, în grupa E. Perioada de grației a ”Selecao” a expirat, iar după remiza cu Elveția, azi e obligată să învingă. Orice alt rezultat înseamnă mari probleme înainte de meciul cu Serbia din etapa a 3-a. Mizăm la acest meci pe forța lui Neymar & co.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Etapa a 2-a din grupa D se încheie azi, de la ora 18:00, la Volgograd. Minunea Islanda întâlnește dezamăgirea Nigeria. Va fi un meci extrem de echilibrat, în care Islanda e echipa mai ordonată. Am văzut asta la Euro, în preliminarii, dar și în meciul cu Argentina de sambata trecută. Anticipăm un meci în care surpriza din Franța de acum doi ani nu va pierde!

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Ziua mondială se încheie, de la ora 21:00, la Kaliningrad. Serbia, viitoarea rivală a României din Liga Națiunilor, întâlnește Elveția, într-un meci al echipei care se luptă cu Brazilia pentru locurile din ”optimi”. Anticipăm și aici un meci strâns, în care Elveția nu va pierde.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial:

  • 15:00 Brazilia - Costa Rica 1 pauză/1 final - cotă 1,80
  • 18:00 Nigeria - Islanda x2 - cotă 1,50
  • 21:00 Serbia - Elveția x2 - cotă 1,50
  • Cotă finală: 4,05
UNA PE ZI! Să facem cunoștință cu Nissu Cauti, fana de la Mondiale care se dezbracă în tribune la fiecare gol al favoriț... Anunț trist pentru fanii fotbalului! Presa din Argentina anunță decizia luată de Messi după eșecul din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x