Antena Căutare

BREAKING NEWS! BOMBĂ la FCSB: Gigi Becali a anunțat vânzarea lui Florin Niță, cel mai constant jucător al echipei din ultimii ani

După ce a dat lovitura prin transferurile lui Valerică Găman și Cristian Tănase, FCSB a suferit astăzi și o pierdere enormă. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat că l-a vândut pe unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Nicolae Dică. Cel mai constant jucător al vicecampioanei din ultimii ani, Florin Niță, a fost cedat pentru 2 milioane de Euro.

Gigi Becali nu a anunțat la ce echipă va ajunge portarul de 30 de ani de la FCSB, însă a dat de înțeles că viitoarea destinație a lui Florin Niță e spre Est. Conform gsp.ro, Sparta Praga ar fi echipa la care va ajunge Niță.

”Îl dau pe Niță cu 2 milioane de Euro. Am negociat aseară și am decis să îl dau. E preț bun pentru un portar de 30 de ani. Nu vă spun unde va pleca. Transferul e 90% făcut. Vă spun doar că nu prea e spre Vest transferul”, a spus Gigi Becali la o televiziune de sport.

La începutul acestei luni, Florin Niţă a fost premiat la Gala AFAN, fiind ales în cel mai bun 11 al anului. "Am muncit foarte mult pentru acest trofeu şi mulţumesc familiei, care a fost alături de mine. Le mulţumesc şi antrenorilor de portari cu care am lucrat până acum. Îmi doresc ca anul acesta să mai vin încă o dată aici", spunea Niță atunci.

Dacă vânzarea lui Niță se va concretiza, Gigi Becali a anunțat că FCSB va cumpăra un înlocuitor: ”În locul lui Niță trebuie să luăm neapărat un portar. Portarul care va veni o să fie titular”, a mai spus șeful roș-albaștrilor.

FCSB îi mai are în lot, pe postul de portar, pe Andrei Vlad și pe Eduard Stăncioiu.

Cotat la 2.000.000 de site-ul transfermarkt.com, Niță joacă la FCSB din 2013, când a fost adus de Reghecampf de la Chiajna.

Iarna repatrierilor în Liga 1! FCSB a dat lovitura cu două super-reveniri în fotbalul românesc. Dinamo pregătește și ea ... REVENIREA ANULUI în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de fanii unei echipe de tradiție de pe prima scenă: Cri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x