Antena Căutare

BREAKING NEWS! MEGA-TRANSFER în fotbalul european. Barcelona plătește 150 de milioane pentru un star din Anglia

Vara lui 2016 a fost una dezastruoasă pentru Barcelona pe piața transferurilor. După ce l-au pierdut pe Neymar, plecat la Paris pentru 220 de milioane de Euro, Barca a căutat cu disperare un înlocuitor pentru brazilian. Inițial, se părea că Dembele este soluția, însă francezul venit de la Dortmund s-a ”rupt” repede. Astăzi, presa din Spania face marele anunț: Barcelona și-a luat MEGA-STAR cu 150 de milioane!

Jurnaliștii de la Sport.es, citați de presa engleză, scriu că Barcelona s-a înțeles cu Liverpool pentru transferul lui Philippe Coutinho. Catalanii și ”cormoranii” s-ar fi înțeles pentru o sumă de transfer care se ridică la 133 de milioane de lire sterline, adică undeva la 150 de milioane de Euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Barcelona, Coutinho va primi un salariu colosal: 15 milioane de Euro pe an.

Mutarea lui Coutinho pe Nou Camp ar urma să se producă începând cu luna ianuarie a anului 2018!

Barcelona a făcut 4 oferte în vara lui 2017 pentru Philppe Coutinho, însă Liverpool a refuzat toate propunerile catalanilor.

Dacă transferul lui Coutinho la Barcelona se va realiza, brazilianul va deveni cel mai scump jucător cumpărat vreodată de catalani. Locul 1 până acum îl ocupă Ousmane Dembele, venit în august de la Dortmund pentru 105 milioane de Euro.

Povestea de viață impresionantă a unei mari campioane! Marion Bartoli, drumul de la ”în orice moment pot muri” la ”voi r... Fotografie interzisă iubitorilor fotbalului de înalt nivel! E oficial: ultimul component al ultimului mare AC Milan s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x