Antena Căutare

Bute se alatura "frunzei" Elenei Udrea pentru a promova turismul romanesc

Dupa Gica Hagi, Nadia Comaneci si Ilie Nastase, un alt mare sportiv al Romaniei va ajuta la promovarea brandului turistic. Pugilistul Lucian Bute ne va face cunoscuti in lume si pe plan turistic.

Campionul mondial la categoria supermijlocie va fi partenerul Ministerului Dezvoltarii si Turismului in acest proiect, fiindu-i promisa in schimb organizarea unui meci de centura in Bucuresti.

"Sunt roman, aici m-am nascut, aici m-am format si nu voi uita niciodata de Romania indiferent unde imi voi desfasura activitatea sportiva. E o onoare sa fiu alaturi de alti mari sportivi in acest proiect. Sper din tot sufletul, asa cum a zis si doamna ministru, ca anul viitor sa ajung sa boxez in Romania. Voi face tot posibilul sa promovez imaginea Romaniei la cel mai inalt nivel", a declarat Lucian Bute.

"Credem ca asta va face mult mai atractiva tara noastra, in special pe piata din Statele Unite si America de Nord, unde ne-am stabilit destinatia tinta pentru atragerea turistilor in perioada urmatoare. Avem bucuria ca acest mare ambasador care a promovat Romania si o face cu drag in continuare sa fie partenerul Ministerului Dezvoltarii si faptul ca intotdeauna a afirmat cu mandrie apartenenta sa, legaturile cu tara noastra, ne face sa credeam ca ceea ce incepem acum va fi de real succes pentru Romania", a declarat Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului.

Udrea a mentionat ca ministerul intentioneaza organizeze la Bucuresti unul dintre meciurile de anul viitor ale lui Lucian Bute, "ceea ce ar atrage atentia intregii lumi asupra Romaniei".

De asemenea, ministrul turismului a precizat ca, in baza "intelegerii incheiate miercuri", Lucian Bute ar putea ca la evenimentele din perioada urmatoare sa poarte sigla brandului turistic al Romaniei, sa vorbeasca despre Romania in conferintele de presa pe care le va sustine, sa promoveze de cate ori are ocazia imaginea Romaniei prin noul brand turistic.

"Credem ca va fi un parteneriat important pentru ministerul pe care il reprezint si un parteneriat de mare succes pentru Romania ca destinatie turistica, si nu numai, pentru ca imaginea Romaniei este promovata mult mai bine de mari sportivi decat de mari politicieni", a subliniat Elena Udrea.

Sursa: Jurnalul National

Primul portar din istoria Stelei, Ilie Savu, a murit azi-noapte la varsta de 91 de ani... Liga Campionilor: HCM Constanta - St.Petersburg HC 29-28/ Victorie dramatica pentru campioni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x