Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Callum Hudson-Odoi, reţinut de poliţie după un scandal cu o femeie

Jucătorul echipei Chelsea Callum Hudson-Odoi a fost reţinut de poliţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după un scandal cu o femeie, informează presa engleză.

Potrivit The Sun, internaţionalul englez de 19 ani (trei selecţii) a cunoscut o tânără pe reţelele de socializare şi a invitat-o la locuinţa lui din Londra. După un incident între cei doi, tânăra a sunat la poliţie. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, care a transportat-o pe femeie la spital. Poliţiştii l-au reţinut pe jucător şi au revenit la locuinţa lui, pentru a continua investigaţiile.

"Poliţia şi Serviciul de Ambulanţă din Londra au fost chemate duminică, 17 mai, la ora 03.53, de o femeie care nu se simţea bine", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Hudson-Odoi a fost unul dintre primii fotbalişti din Marea Britanie infectaţi cu noul coronavirus, în luna martie. El s-a vindecat de Covid-19.

În septembrie trecut, el a devenit unul dintre adolescenţii cel mai bine plătiţi din fotbalul mondial, după ce a semnat prelungirea contractului cu Chelsea, cu un salariu de 180.000 de lire sterline (200.000 de euro) pe săptămână.

Sursa : news.ro

Recomandari