Antena Căutare

CE de judo: Alina Dumitru, medalie de aur la 48 kg

Alina Dumitru cucerit medalia de aur la categoria 48 de kilograme in cadrul Campionatelor Europene de judo de la Istanbul. Sportiva romana, aflata la al saptelea titlu continental, a invins-o in finala pe unguroaica Eva Csernoviczki.

Pana in ultimul act, Alina Dumitru le-a invins pe Marina Cerniak (Ucraina), Liudmila Bogdanova (Rusia) si Laetitia Payet (Franta).

Carmen Bogdan (48 kg) a trecut de Roni Schwarcz (Israel), in primul tur, prin ippon, iar apoi a fost invinsa de Oiana Blanco (Spania), de asemenea, prin ippon.

La cat. 52 kg, Monica Ungureanu a cedat in primul tur la rusoaica Ekaterina Buravteva (ippon), iar Andreea Catuna a fost invinsa prin waza ari de Ana Carrascosa (Spania), dupa ce castigase prin ippon la rusoaica Ana Haritonova.

In limitele categoriei 57 kg, Andreea Chitu a cedat prin waza ari la azera Kifaiat Gasimova.

La masculin, Dan Fasie (cat. 66 kg) a fost invins in sferturile de finala de britanicul Colin Oates (yuko), iar apoi a cedat si in recalificari in fata rusului Musa Moguskov (ippon). Fasie i-a invins pe rand pe austriacul Michael Mayr (yuko), pe Sergiu Oleinic (Portugalia), prin yuko, si pe spaniolul Sugoi Uriarte (waza ari).

Laszlo Szoke (tot 66 kg) a castigat prin ippon lupta cu georgianul Ghiorghi Sasiasvili, a trecut prin yuko de azerul Samir Dadaszade, dar s-a inclinat in optimi in fata ucraineanului Serghei Pliev.

Sursa: Antena3

Cupa Romaniei/ semifinale: Steaua - Brasov 0-0... Forbes: Manchester United, cel mai bogat club din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x