Căutare Live

Cerisev, primul rus din istoria echipei Real Madrid

Denis Cerisev a devenit primul jucator rus din istoria celor de la Real Madrid. Debutul fotbalistului in varsta de 21 ani a avut loc, marti, la meciul din Cupa Spaniei cu Alcoyano.

Cerisev a intrat in istoria clubului Real Madrid drept primul fotbalist de origine rusa care evolueaza pentru prima echipa a “galacticilor”. Atacantul de 21 ani a inceput partida de cupa cu Alcoyano din postura de titular, dar a fost inlocuit de Angel Di Maria in minutul 61.

Nascut la Nijni Novgorod, Denis a devenit al 16-lea jucator care debuteaza in mandatul lui Jose Mourinho pe Bernabeu. Sub comanda lui “The Special One” au bifat prima prezenta pentru echipa de seniori a Realului si Juan Carlos, Mateos, Adan, Sarabia, Morata, Alex Fernandez, Tomas Mejias, Nacho Fernandez, Jesus Fernandez, Joselu, Pedro Mendes, Jese, Casado, Pacheco si Jose Rodriguez.

Denis are un viitor fantastic. Calitatile sale ne-au uimit pe toti”, a spus Aitor Karanka, secundul lui Jose Mourinho.

Cerisev a bifat 73 de aparitii pentru Real Madrid Castilla, echipa de tineret a clubului, si a inscris de 15 ori.

Real Madrid a castigat meciul cu Alcoyano cu scorul de 3-0, reusitele fiind semnate de Angel Di Maria (71) si Jose Callejon (89, 90+1). Scorul general a fost de 7-1, dupa ce madrilenii au castigat prima mansa cu 4-1.

Chiajna-Steaua 0-6 / Ros-albastrii s-au distrat cu KOncordia... FIFA sare in ajutorul Palestinei! Va reconstrui stadionul din Gaza...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri