Antena Căutare

Cifrele partidei CFR - Manchester United. Englezii au avut un avantaj de ''doar'' 400 de pase reusite

CFR Cluj putea realiza minunea. A condus formatia lui Alex Ferguson cu 1-0. Dar cifrele partidei din grupele Ligii Campionilor arata ca ''Diavolii'' au dominat total meciul de la Cluj.

Jucatorii lui Manchester parca au avut magnet la minge. 68 % este posesia in dreptul formatiei engleza. Numai 32% pentru formatia antrenata de Ioan Andone.

Kapetanos a avut ocazia perfecta de gol si a transformat-o in realitate, insa dupa aceea clujenii nu si-au mai putut face loc spre poarta lui De Gea. Davolii au marcat doua goluri si au mai beneficiat de doua ocazii.

Diferenta care si-a spus cuvantul pare sa fie la numarul paselor reusite: CFR Cluj: 203 iar Manchester United: 656

Singurele categorii la care romanii le-au luat fata englezilor au fost distanta alergata pe teren (112 km fata de 106 pentru Manchester), si numarul de faulturi: 12 in dreptul clujenilor si numai opt pentru elevii lui Ferguson.

Odata cu partida de la Cluj, s-a jucat si cealata partida din grupa H a Ligii Campionilor. Braga a oferit o mare surpriza si i-a nimicit pe cei de la Galatasaray cu 2-0, exact scorul cu care a fost invinsa de CFR.


Clasament:

1 Manchester United 6 puncte (3-1)
2 CFR Cluj 3 (3-2)
3 Braga 3 (2-2)
4 Galatasaray 0 (0-3)

Atleta care i-a inebunit pe toti! Vezi aici dansul sexy pe care il presteaza inainte de fiecare cursa ... Afla aici cu cine joaca Steaua, Dinamo si Rapid in optimile Cupei Romaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x