Antena Căutare

Cine e și cum arată Antonela, soția lui Lionel Messi. Se cunosc de la o vârstă fragedă și i-a dăruit fotbalistului 3 copii

Fotbalul este sportul rege, așa că oamenii cunosc despre rezultate, echipe, dar atât de puține despre viața personală a jucătorilor. Nici măcar Lionel Messi, a cărui soție este o enigmă pentru mulți, nu face excepție. Iată cum arată Antonela Roccuzzo.

colaj de imagini cu antonela si lionel messi Galerie
Lionel Messi, căpitanul echipei naționale a Argentinei și fost jucător ala FC Barcelona, este căsătorit cu Antonela din 2017. Cei doi se cunosc din copilărie | Profimediaimages.ro

Lionel Messi, căpitanul echipei naționale a Argentinei și fost jucător al FC Barcelona, este căsătorit cu Antonela din 2017. Cei doi se cunosc din copilărie.

Citește și: Leo Messi și Antonela Roccuzzo sunt gata să înceapă o nouă viață în Paris

În vreme ce viața atacantului de 34 de ani este întotdeauna în centrul atenției, Antonela preferă să fie mai discretă. Cu toate acestea, tânăra este urmărită doar pe Instagram de 13,5 milioane de utilizatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este și cum arată Antonela Roccuzzo

Antonela a crescut în Rosariu, același oraș în care a copilărit și soțul său, Lionel. Potrivit SportMob.com, tatăl ei, Jose, a lucrat ca bancher în timp ce mama sa, Patricia, a rămas acasă pentru a-și crește cele trei fiice: Antonela și pe cele două surori, Carla și Paula.

Antonela are treizeci și trei de ani, cu un an mai puțin decât fotbalistul Lionel Messi. Ea s-a născut pe 26 februarie 1988.

Citește și: Leo Messi, fotografii din vacanța din Miami, cu toată familia. Cât plătește pe lună doar pentru cazarea în conacul de lux

Tânăra a studiat medicina dentară la universitate. Inițial, ea s-a pregătit pentru a fi dentist la Universitatea din Argentina, până în 2016, când a decis să urmeze o carieră în modelling.

Cum s-au cunoscut Lionel Messi și Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo l-a cunoscut pe Lionel Messi prin intermediul vărului ei, Lucas Scaglia. Acum, cei doi au împreună trei copii: Thiago, Matteo și Ciro.

Recent, în cinstea zilei de naștere a soțului ei, ea a postat o fotografie de cuplu.

"La mulți ani, dragostea mea. Te iubim mai mult în fiecare zi !! Ești totul pentru noi, ne este atât de dor de tine", a scris ea la descrierea imaginii.

Lionel Messi se desparte de Barcelona

La 34 de ani, Messi părăseşte FC Barcelona după 17 ani la nivel înalt, 776 meciuri jucate şi 35 de trofee câştigate.

Citește și: Leo Messi, fotografiat de paparazzi. Cum a fost surprins fotbalistul în compania soției

Argentinianul Lionel Messi a declarat, în conferinţa de presă susţinută la despărţirea de FC Barcelona, că a făcut tot ce a putut pentru a nu pleca de la gruparea catalană.

“Am făcut tot ce am putut pentru a rămâne şi nu a fost posibil. Renunţasem la 50 la sută din salariu, apoi nu mi s-a mai cerut nimic. Ceea ce s-a spus ulterior, că mi s-a mai cerut 30 la sută, este minciună. Nu este adevărat”, a spus Lionel Messi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x