Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Leo Messi, fotografiat de paparazzi. Cum a fost surprins fotbalistul în compania soției

Lionel Messi nu numai că este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume, dar este și unul cu cea mai frumoasă familie.

Potrivit presei, Messi și Antonela s-au întors din Argentina, acolo unde au petrecut Crăciunul

Profimedia Images

Acesta a fost fotografiat recent pe aeroportul din Barcelona, alături de soția sa, Antonela și cei trei copii Thiago (șapte ani), Mateo (patru ani) și Ciro (doi ani). Potrivit presei din afară, aceștia s-au întors din Argentina, acolo unde au petrecut Crăciunul.

Fotbalistul a fost suprins anul acesta de mai multe ori în compania familie, mai ales că pandemia a afectat și competițiile sportive.

Îmbrăcați lejer, Messi și Antonela nu i-au scăpat nicio clipă pe cei mici din priviri, chiar dacă i-au lăsat liberi prin aeroport.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Citește și: Cel mai bine plătiți fotbaliști în 2020. Cine e deasupra lui Cristiano Ronaldo în top

Povestea de dragoste din Messi și Antonela

Dacă în lumea lui sunt nume mari care schimbă iubitele la un interval de câteva luni, în viața privată Leo Messi a fost un exemplu pentru colegii lui mai tineri.

Deși are lumea la picioare, acesta are aceeași iubită încă din copilărie. Cei doi se cunosc de la vârsta de 5 ani, iar prietenia din copilărie pare că a trecut barierele sociale și s-a transformat în dragoste pe viață.

Cei doi formează un cuplu din anul 2009, dar abia în anul 2017 s-au căsătorit. Cum în spatele unui bărbat puternic se află mereu o femeie și mai puternică, Antonela se ocupă mereu de soțul ei, ea fiind cea care are grijă de planul său de alimentație.

Nunta celor doi a avut loc în orașul lor natal, Rosario, al treilea oraș ca mărime din Argentina, aflat la circa 300 de km de Buenos Aires. Multe nume mari din lumea fotbalului au participat atunci la nunta starului, iar peste 150 de jurnaliști au fost acrediați să transmită despre eveniment, cu condiția ca nimeni nu să intre pentru a deranja ceremonia.La vremea respectivă, Messi și soția sa au fost extrem de apreciați pentru că au ales să-și organizeze nunta în orașul unde s-au născut, deși ar fi avut bani să organizeze evenimentul oriunde în lume.

Recomandari