Antena Căutare

CNRD: Gergo Szabo a castigat raliul Targu Mures

Raliul Targu Mures a fost castigat de Gergo Szabo si Zoltan Kohler, victoria echipajului ducand si la castigarea de catre Jack Daniel’s Rally Team a locului 1 la echipe.

La Targu Mures echipajele Jack Daniel's RT, ca si toti ceilalti participanti la raliu, s-au confruntat in primul rand cu zapada, ploaia si temperaturile scazute.

Dupa ce vineri seara mii de spectatori au avut parte de un spectacol frumos pe "Super Speciala" din oras, ziua de sambata a devenit un calvar din cauza zapezii de pe proba Praid.

Oficialii raliului au luat hotararea sa anuleze ultimile 3 probe si sa incheie raliul cu proba "Super Speciala" din Targu Mures, locul unde s-au stabilit practic clasamentele finale si s-au dat ultimile "batalii" intre piloti.

Ziua de duminica, din nou insorita, le-a adus muresenilor ocazia de a-l vedea din nou pe Gergo Szabo intr-o demonstratie pentru public, iar cei mai norocosi i-au fost copiloti pentru cateva minute.

Szabo si Bereckzi au adus victoria echipei Jack Daniel's

In clasamentul general al raliului Gergo Szabo si Zoltan Kohler au castigat in fata lui Marco Tempestini si Dorin Pulpea, locul trei revenind lui Bogdan Marisca si Sebastian Itu.

Titi Aur si Karoly Borbely au castigat in ambele zile probele "Super Speciale" si s-au clasat in final pe locul 6 in clasamentul general, in timp ce Edwin Keleti si Victor Ponta, cu probleme tehnice, au terminat raliul pe pozitia 16 in clasamentul general.

La clasa 6 victoria a revenit unui alt echipaj Jack Daniel's RT, nou venit in echipa - Norbert Bereckzi si Kozma Lazslo care sunt déjà la a doua victorie in acest sezon competitional. Ei au castigat de asemenea locul 1 in clasamentul la 2 roti motrice si Citroen Racing Trophy.

Gergo Szabo, campionul en titre al Romaniei: "A fost un raliu greu. Toti am fost surprisi de vreme si nu am fost pregatiti cu cauciucurile corecte. Cu Zoli din nou alaturi am reusit sa castig si ma bucur. Ma bucur de asemenea ca si vineri si chiar si sambata, in ciuda vremii, fanii mei si ai echipei Jack Daniel's Rally Team au fost alaturi de noi ."

Raliul Targu Mures a fost a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Urmatorul raliu va fi raliul Clujului, in perioada 28 - 29 mai.

Dupa 2 etape in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, Jack Daniel's Rally Team conduce in clasamentul pe echipe cu 120 de puncte, reusind, cu victoriile din Mures, sa treaca in fata echipei Napoca Rally.

In clasamentul general, Gergo Szabo se afla pe locul 4 cu 25 de puncte, dupa Bogdan Marisca (33 de puncte), Valentin Porcisteanu (29 de puncte) si Dan Girtofan (27 de puncte).

WRC, Raliul Italiei: Citroen DS3, de neinvins pe macadam... Lavinia Milosovici, in Hall of Fame de la 14 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x