Antena Căutare

Concordia Chiajna - CFR Cluj 0-4 / Sogou si Weldon au semnat victoria ardelenilor

CFR Cluj s-a impus cu 4-0 la Chiajna, intr-un meci pe care l-a terminat cu un om in minus, dupa eliminarea lui Ronny.

CFR-ul a inceput perfect, iar dupa numai 5 minute, Weldon a deschis scorul cu un sut din interiorul careului, dupa ce tot el speculase o greseala de degajare a lui Gospodinov. Dupa alte trei minute, acelasi brazilian-minune din ofensiva clujenilor i-a pus mingea pe tava lui Sougou, iar acesta nu a iertat. 2-0!

Concordia a incercat apoi sa revina si a detinut controlul pentru urmatorul sfert de ora. Au ratat doua ocazii mari prin Baltoi si Trica, dar golul a venit tot la poarta lui Gospodinov. Din nou Sougou in prim plan. Ivorianul a facut o cursa de exceptie pe partea dreapta, l-a depasit fara probleme pe Alin Stoica si a inscris cu un sut plasat din coltul careului mic. 3-0 iar jucatorii gazda incepeau sa se gindeasca terifiati la proportiile scorului.

Concordia a inceput la fel de slab si repriza secunda, iar Renan a facut 4-0 cu un sut puternic din lovitura libera de la 28 de metri, cu largul concurs al portarului Gospodinov.

Dupa 9 etape, alb-visiniii ocupa locul 4, cu 5 puncte in spatele lui Dinamo, in timp ce nou-promovata Chiajna este "lanterna rosie" a clasamentului din Liga 1, cu doar 6 puncte adunate.

Tot astazi, Sportul a terminat la egalitate 1-1 cu Targu Mures, iar Petrolul a obtinut prima victorie pe Ilie Oana, 4-1 cu Vointa Sibiu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Inter si Napoli invinse, Milan s-a distrat cu Palermo... Lyon trece fara probleme de Nancy, Marseille tinuta in sah de Toulouse. Vezi toate rezultatele din Franta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x