Antena Căutare

Cupa Mondială din Qatar va fi accesibilă suporterilor, din punct de vedere financiar

Cupa Mondială din Qatar va fi accesibilă suporterilor, din punct de vedere financiar, a promis, miercuri, preşedintele Comitetului de organizare, Hassan Al-Thawadi, informează AFP.

"Întotdeauna am spus, încă din prima zi, că va fi o competiţie accesibilă. Vrem ca toţi cei care doresc să poată veni la Cupa Mondială. Am demonstrat în timpul Cupei Mondiale a cluburilor (n.r. din 2019), prin găzduirea suporterilor tuturor cluburilor participante, că sejurul este accesibil din punct de vedere al zborurilor, din punct de vedere al cazării", a spus Hassan Al-Thawadi.

El a recunoscut însă că este îngrijorat de o recesiune globală cauzată de pandemia de Covid-19, care ar putea determina suporterii să renunţe la călătoria în Qatar în timpul Cupei Mondiale.

"Intrăm într-o recesiune şi fără îndoială că există preocupări cu privire la economia globală şi la capacitatea suporterilor de a plăti călătoria. Problema pe care o avem astăzi este de a şti cum va arăta revenirea", a precizat el.

Cupa Mondială din Qatar va avea loc între 21 noiembrie şi 18 decembrie 2022.

Sursa : news.ro

Thomas Bach spune că JO de la Tokyo vor fi anulate dacă nu se vor desfăşura în 2021... N’Golo Kante (Chelsea) nu vrea să se antreneze alături de coechipierii lui de frică să nu se infecteze cu noul coronavir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x