Antena Căutare

Dăm Mamaia pe Copacabana | Naţională fără căpitan! Vlad Chiricheş nu va evolua în meciurile cu Grecia

Victor Piţurcă nu se va putea baza pe serviciile lui Vlad Chiricheş la barajul cu Grecia. Capitanul naţionalei s-a accidentat în cea mai recentă partidă disputată pentru Tottenham şi va absenta cel puţin două săptămâni

 Victor Piţurcă nu se va putea baza pe serviciile lui Vlad Chiricheş la barajul cu Grecia. Capitanul naţionalei s-a accidentat în cea mai recentă partidă disputată pentru Tottenham şi va absenta cel puţin două săptămâni.

În vara lui 2014, "Dăm Mamaia pentru Copacabana" şi mergem la Campionatul Mondial din Brazilia! Până atunci, cu doar patru zile înainte de primul meci al dublei cu Grecia, selecţionerul Victor Piţurcă a făcut două modificări în lotul "tricolorilor".

Cu faţa plină de sânge la partida lui Tottenham cu Newcastle, Vlad Chiricheş nu va putea juca în faţa grecilor. Fundaşul a suferit o fractură la piramida nazală şi va sta departe de gazon minimum 14 zile. În locul său, Piţurcă a decis să-l cheme pe dinamovistul Dragoş Grigore.

Pe ultima sută de metri, selecţionerul a decis să renunţe şi la serviciile lui Gigel Bucur, fotbalist despre care Dan Petrescu spunea că ar putea duce Romania la CM 2014.

România va juca prima manşă pe 15 noiembrie, la Atena, în timp ce returul va avea loc pe 19 noiembrie, la Bucureşti, şi va fi transmis, în direct, de Antena 1, de la 21:00!

Lama răpită de la un circ din Franţa e înnebunită după fotbal! A dat startul meciului dintre Bordeaux şi Nantes... Cupa României şi-a stabilit sferturile! Steaua-Oţelul şi Dinamo-Pandurii, capetele de afiş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x