Antena Căutare

Dan Petrescu a debutat cu o victorie la Dinamo Moscova! Succes cu 3-2 pe terenul lui Lokomotiv

Dan Petrescu a debutat cu dreptul pe banca tehnica a formatiei Dinamo Moscova, dupa succesul din deplasare cu Lokomotiv Moscova, ocupanta locului doi in campionatul Rusiei. Elevii "Bursucului" au condus cu 1-0, 2-1 si au castigat cu 3-2 pe terenul rivalei din oras, antrenata de fostul selectioner al Croatiei, Bilic.

Cel mai bun de pe teren a fost ungurul Balasz Dzsundzsak. Atacantul de 25 de ani a marcat o data (59) si a dat doua pase decisive la golurile semnate de Kokorin (12) si de Noboa (68). Conduse de fiecare data, gazdele au replicat prin Maicon (21) si Dame N'Doye (65), fratele vasluianului Ousmane N'Doye.

Prima meci oficial al "Bursucului" la timona moscovitilor fusese miercurea trecuta, 0-2 la Stuttgart, in turul play-off-ului Europa League.

A fost prima victorie a sezonului pentru Dinamo, care avea cinci infrangeri in cinci etape. In urma acestui succes, formatia antrenata de Dan Petrescu a parasit, cel putin temporar, ultima pozitie, preluata de Rostov, care avea doua puncte inaintea rundei.

In urmatoarea etapa, Dan Petrescu va fi prezent pentru prima oara in fata propriilor suporteri, chiar impotriva fostei sale echipe, Kuban Krasnodar.

Catedrala Sfantul Paul din Londra s-a transformat in arena sportiva... Premier League: Robin Van Persie, primul gol la Manchester United. Accidentare teribila pentru Rooney!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x