Antena Căutare

Deaconu: "Eu nu am vazut faza, dar Nica mi-a strigat in casca: «penalty! penalty! penalty!»"

Arbitrul meciului Steaua - FC Brasov, 1-0, Alexandru Deaconu sustine ca nu a vazut faza din care a acordat penalty la duelul dintre Mihai Costea si Felgueiras.

"A fost o pasa lunga si, din nefericire, eram departe de faza si n-am putut sa o controlez. Cristi Nica mi-a strigat de mai multe ori in casca: penalty, penalty, penalty!. Era galagie, mi-a repetat de mai multe ori. Am avut un contact vizual cu el, dupa care mi-a comunicat ca a fost lovitura de la 11 metri", a spus Deaconu.

"Am aratat penalty, dupa care mai multi jucatori de la Brasov s-au dus sa discute cu Nica. Atunci m-am dus si eu si l-am mai intrebat inca o data. Nica mi-a confirmat ca a fost. Nu pot sa iau decizii daca nu controlez faza si nu am argumentele necesare. In aceste situatii te ajuta instinctul. Cand domnul Nica mi-a confirmat si a insistat, m-am bazat pe el. E unul dintre cei mai buni tusieri din Romania si am incredere in el.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Ion Craciunescu: „Nu exista echipe avantajate in campionat”. Il crezi?... Prima colosala pentru stelisti: 100 000 de euro pentru urmatoarele 3 meciuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x