Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Diego Maradona şi-a recunoscut public pentru prima dată fiul în vârstă de 30 de ani

Fostul fotbalist Diego Maradona şi-a recunoscut public pentru prima dată fiul în vârstă de 30 de ani, născut dintr-o relaţie extraconjugală pe care starul argentinian a avut-o când juca la Napoli, relatează presa internaţională

Fostul fotbalist Diego Maradona şi-a recunoscut public pentru prima dată fiul în vârstă de 30 de ani, născut dintr-o relaţie extraconjugală pe care starul argentinian a avut-o când juca la Napoli, relatează presa internaţională.

Cei doi au fost fotografiaţi, joi seară, în faţa locuinţei lui Maradona aflată lângă Buenos Aires. Maradona şi tânărul au pozat pentru fotografi, iar fostul fotbalist i-a spus lui Diego junior: "Eşti fiul meu".

Maradona şi fiul său au fost reuniţi la o cină organizată de iubita starului argentinian, Rocio Oliva.

Cei doi au fost văzuţi împreună pentru prima dată după 2003, când Diego junior, născut în septembrie 1986 dintr-o relaţie a lui Maradona cu modelul Cristina Sinagra, l-a întâlnit pe fotbalist la un turneu de golf.

Un tribunal italian l-a declarat pe Diego junior fiul lui Maradona, după ce argentinianul a refuzat un test ADN.

La cina în familie s-a aflat şi fiica lui Maradona, Jana, în vârstă de 20 de ani, de asemenea dintr-o relaţie extraconjugală şi care nu a fost recunoscută de fotbalist mai mulţi ani.

Maradona mai are două fiice, Dalma (29 de ani) şi Giannina (27 de ani) şi un fiu în vârstă de trei ani, Diego Fernando.

Recomandari