Antena Căutare

Djokovici l-a invins pe Federer si a castigat Turneul Campionilor

Novak Djokovici a castigat Turneul Campionilor dupa ce l-a invins in finala pe elvetianul Roger Federer. Este pentru a doua oara cand Nole se impune in turneul de la Londra.

Federer a inceput ca din pusca meciul de pe arena O2 si dupa trei game-uri avea 3-0. Se putea desprinde la chiar 4 lungimi, dar Djokovici s-a trezit la timp si a revenit extraordinar. Cum Federer a reusit breakul la 4-5, primul set a ajuns in tiebreak, acolo unde Djokovici s-a impus cu 8-6.

Al doilea set a inceput exact ca primul. Federer face rapid breakul, dar nu se concentreaza la serviciu in momentul in care are doua mingi pentru 1-1 la seturi. Nole salveaza, face doua breakuri si castiga pentru a doua oara in cariera Turneul Campionilor.

7-6, 7-5 e scorul celei de-a 29-a intalniri intre Djokovici si Federer. Elvetianul a castigat 16, in timp ce sarbul s-a impus de 13 ori.

Novak Djokovici termina anul pe prima pozitie in clasamentul mondial, in timp ce Federer ocupa locul doi. Turneul Campionilor a fost ultima competitie ATP din acest an.

Liga 1 / U Cluj-Rapid 1-2: Debut nefericit pentru Sumudica... Dupa Del Piero, potopul: Atentia sporita a lasat-o pe Sydney fara antrenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x