Antena Căutare

Dragomir: ”Badea mi-a propus sa dau lovitura de start la Dinamo-Barcelona. Asta-mi lipsea, sa iau 50.000 de ...uie!”

Intrucit se impotriveste programarii ”amicalului” de lux dintre Dinamo si FC Barcelona pe 11 august, deoarece ”ciinii” au in acelasi week-end derbyul cu Rapid, Dumitru Dragomir a primit o oferta deosebita din partea presedintelui gruparii ros-albe.  

”Badea mi-a propus sa dau eu lovitura de start la Dinamo-Barcelona. Numai asta nu-mi lipsea! Sa fie vreo 50.000 de oameni in tribune care sa-mi strige ...uie. Ca de aia am dat eu o lege organica, sa fie pedepsite astfel de iesiri”, a declarat Dragomir.

Seful Ligii a mai povestit ce ”cosmar” traieste: ”Ma suna Tender, ne stim de multi ani. «Bai, ma auzi? Sint pe San Siro si e scris cu grafitti Mitica la brutarie». Ma suna mai tirziu, «Vezi ca e si pe Colosseum». Dupa o vreme ma suna un prieten de la Paris, il cunosc de peste 30 de ani, de la Rimnicu Vilcea. «Uite, sint linga Arcul de Triumf. Este o pancarta aici, Mitica la brutarie. E mare de vreo doi metri, nici nu stiu cum au pus-o acolo»”.

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

Wesley pleaca de la Vaslui la Al Hilal... Gigi se compara cu Tanase: „Eu, daca beau o sticla de whisky, mor, pe bune. Tanase, nu ai treaba cu el”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x