Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt mare nume ne-a părăsit: Liviu Paraschiv

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt mare nume ne-a părăsit!

A murit Liviu Paraschiv

După moartea lui Mihai Constantinescu și a lui Leo Iorga, în sportul românesc este doliu. Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români de handbal din ultimii 30 de ani a încetat din viață după o luptă cu o boală cumplită.

Liviu Paraschiv, antrenor de handbal, a murit, marți, la 72 de ani, după o lungă și grea suferință.

Liviu Paraschiv s-a confruntat de-a lungul carierei cu mai multe probleme de sănătate, printre care o intervenție chirurgicală foarte delicată, suferită pe cord. La scurt timp de la aflarea veștii, paginile de socializare s-au umplut de postări:

“A plecat dintre noi profesorul Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai valoroși antrenori pe care i-a avut handbalul românesc. A fost antrenorul echipei noastre din octombrie 2012 până în aprilie 2015. A promovat, în premieră, Slobozia pe prima scenă și a avut o contribuție însemnată în menținerea ei la acest nivel. A fost un profesionist desăvârșit, un suflet mare dedicat în totalitate handbalului. A avut o contribuție determinantă la ascensiunea handbalului slobozean al cărui suporter a rămas până în ultima clipă… Drum lin către Lumină, domn’ Profesor!”, au scris oficialii de la clubul HCM Slobozia pe pagina de Facebook.

Liviu Paraschiv și-a încheiat cariera de antrenor la HCM Slobozia, în urmă cu patru ani, activând peste 30 de ani ca tehnician în handbalul românesc, antrenând, printre altele, echipele: Remin Deva, Oltchim Rm. Vâlcea, HCM Roman, Dunărea Brăila, Oțelul Galați, HCM Slobozia și Rulmentul Brașov.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro