Căutare Live

F1 / Robert Kubica, externat dupa 76 de zile

Pilotul de la Lotus-Renault, Robert Kubica a parasit, sambata seara, spitalul Santa Corona din Pietra Ligure (Italia) dupa 76 de zile de la accidentul grav din Raliul din Andora, din 6 februarie. Polonezul va petrece o scurta perioada de odihna acasa la Monte Carlo, dupa care va incepe lunga si intensa perioada de recuperare, in formeaza Hotnews.

Kubica a fost implicat intr-un accident grav in 6 februarie, in timpul raliului din Andora, suferind rani serioase la mana dreapta. Polonezul a fost supus la patru interventii chirurgicale, iar dupa mai bine de doua luni petrecute in spital, Kubica a fost externat.

"Starea sa este buna si acum va incepe o noua faza a recuperarii in afara spitalului. Vom tine legatura cu el, iar medicii vor continua sa supravegheze starea de sanatate a pilotului", se anunta intr-un comunicat al spitalului.

Robert Kubica nu si-a recuperat in totalitate functiile mainii drepte. "Acest lucru este normal in astfel de situatii deoarece muschii bratului sunt inca slabiti din cauza perioadei lungi de imobilitate. Dar lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece", a mentionat pilotul polonez.

Doctorul Riccardo Cecarelli, cel care urmareste recuperarea pilotului, a declarat ca pilotul va afla in luna iulie daca se va mai putea urca la volanul unei masini de Formula 1.

Sursa: Hotnews

VIDEO! CFR Cluj - Vaslui 1-0 Ramane pe alta data!... Umilinta in Ghencea! Steaua - Dinamo : 0 -1 >> Ros-albastrii, la 8 puncte de lider...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri