Antena Căutare

F1: Schimbari la Ferrari dupa esecul de la Abu Dhabi. Pat Fry ii ia locul lui Chris Dyer

Pat Fry l-a inlocuit pe Chris Dyer in functia de sef al echipei tehnice de la Ferrari, dupa esecul inregistrat de Fernando Alonso in cursa pentru titlu mondial din 2010.

Rolul lui Dyer in cadrul echipei va fi "redefinit", dar el se pare ca va plati scump sfaturile slabe pe care i le-a dat lui Alonso in ultima cursa din sezonul trecut, de la Abu Dhabi.

O clasare pe primele doua locuri, sau pe primele cinci locuri daca Sebastian Vettel nu ar fi castigat cursa, ar fi insemnat cucerirea titlului mondial pentru Alonso. Dar spaniolul a terminat pe locul sapte, in urma lui Vettel, iar germanul a castigat campionatul.

Alonso a intrat la boxe destul de devreme, insa strategia a esuat si Vettel a castigat cursa decisiva a sezonului. Dezamagirea a fost asa de mare in Italia, incat si politicienii au comentat esecul lui Alonso.

Ulterior, directorul echipei Ferrari, Stefano Domenicali, a recunoscut ca a luat in considerare demisia sa pentru ceea ce s-a intamplat la Abu Dhabi si a sugerat ca vor fi efectuate schimbari in consecinta.

Fry, in varsta de 46 de ani, a fost mecanic sef la McLaren pentru 18 ani inainte sa vina la Ferrari in iulie 2010. El era pana in prezent adjunctul directorului tehnic Aldo Costa si va fi ajutat in noua functie de Neil Martin, care va prelua conducerea noului departament de Cercetare Operationala.

Kobe Bryant, in "Top 10 marcatori" din istoria NBA... Rugby: Stefan Demci, antrenorul echipei Dinamo, internat in stare grava la Spitalul Militar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x