Antena Căutare

Fostul campion mondial la karate, Pavel Vancea, s-a sinucis

Antrenorul secund al lotului national al Romaniei de karate, Pavel Vancea, a fost gasit fara suflare in locuinta sa din localitatea Saldabagiu de Munte, judetul Bihor. Din primele cercetari se pare multiplul campion s-ar fi sinucis.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Crisana, lt. Camelia Rosca, vineri dimineata Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost solicitat sa intervina pentru scoaterea unui barbat care s-a spanzurat intr-o fantana in localitatea Saldabagiu de Munte. Din nefericire, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru barbat, constatand decesul acestuia.


"Din primele verificari efectuate la fata locului nu exista suspiciuni de omor in cauza. Cauza exacta a decesului urmeaza a fi stabilita in urma necropsiei", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Bihor, inspector principal Alina Dinu, adaugand ca se fac in continuare cercetari.

Pavel Vancea avea 47 de ani si pe langa functie de la lotul national era si presedinte al clubului Universitatea UAMT Agora Oradea. Vancea a devenit in 1993 primul roman campion mondial la karate. Acesta era casatorit si avea doi copii.

foto: bihon.ro

Gabon si Tunisia, calificate in sferturile Cupei Africii pe Natiuni... Romania - Turkmenistan 4-0/ Am invins locul 147 in ierarhia FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x