Antena Căutare

KO de Bohotin! Gabi Tamas i-a dat "demiseaca" lui Daniel Pancu

Caracterele tari se iau la bataie dupa cateva sticle in plus. Am fi spus pahare, dar ii suparam pe baieti. In acest sfarsit de saptamana, Gabi Tamas si Daniel Pancu au incheiat cu o repriza de box o intalnire ce ar fi trebuit sa aduca... relaxarea

Pe Gabi Tamas si Daniel Pancu ii leaga mai multe lucruri in comun decat meseria de fotbalist. Cei doi sunt prieteni declarati si iubitori de distractii imbibate cu alcool. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand jucatorii au zis sa dea terenul de antrenament pe un meci serios, disputat intr-un bar din Capitala.

Conform celor de la Cancan, Tamas l-a chemat pe amicul Pancu la o "ieseala". Cum nu e politicos sa refuzi, rapidistul n-a stat pe ganduri si a onorat invitatia fostului jucator al celor de la West Bromwich Albion. Si s-au vazut, au vorbit, au uitat numarul paharelor consumate, iar inainte de final au cedat si s-au luat la bataie.

Injurat de Pancu, Tamas n-a ramas dator. Ajunsi, cine stie cum, in baia restaurantului, cei doi fotbalisti au trecut la box. Castigator a fost Tamas, fundasul trimitandu-l pe Pancu la podea cu doi pumni "prietenesti". Martorii i-au separat si, vizibil sifonat, Pancu si amicul care-l insotea, batut si el, au plecat spre casa.

Cand parea ca seara de pomina se incheie, Tamas a oferit contrariul. I-a chemat pe Giani Kirita si Marius Alexe sa-i tina de urat, dar terapia n-a functionat caci fostul dinamovist si-a aruncat, de nervi si suparare, ceasul in Dambovita. Valora 18.000 euro. Apropo, cine credeti ca lipseste din scena?

Exact! Afland de scandal, Adrian Mutu, aflat in Romania, a vrut sa ii impace pe certareti si i-a chemat la un restaurant cu specific italian. A sosit doar Tamas, semn ca Pancu... a pus la suflet.

Materazzi si Zidane au ajuns si in Qatar! Statuia ce reproduce scena din finala CM 2006 a ajuns la Doha... Ghidul fotbalistului roman - Etapa in care nu-si gaseste echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x