Antena Căutare

Fotbalul se reia, vineri, în Bulgaria, cu spectatori

Campionatul primei ligi de fotbal din Bulgaria, întrerupt la mijlocul lunii martie de pandemia de coronavirus, se va relua, vineri, de la ora 18.45, cu meciul Lokomotiv Plovdiv - Etar, din etapa a XXV-a.

Tot vineri, campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, va juca, în deplasare, de la ora 21.00, cu Lokomotiv Sofia.

Ludogoreţ, care a câştigat titlul în ultimele opt sezoane, ocupă locul I în clasamentul ligii cu 14 echipe, cu 55 de puncte din 23 de meciuri, nouă peste Lokomotiv Plovdiv, Levski Sofia şi ŢSKA Sofia, care au 46 de puncte fiecare, din 24 de jocuri.

Guvernul a decis iniţial să permită reluarea ligii fără spectatori, decizie care a stârnit numeroase critici, informează Reuters. Peste zece fan-cluburi i-au trimis, luni, o scrisoare premierului Boiko Borissov, în care susţineau că pot fi organizate cu uşurinţă meciuri cu spectatori în tribune.

În cele din urmă, Ministerul Sănătăţii a acceptat spectatori pe stadioane, dacă aceştia vor ocupa cel mult 30 la sută din capacitatea arenelor.

La o populaţie de şapte milioane de locuitori, în Bulgaria au fost înregistrate 2.560 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 146 de decese, printre cele mai puţine din Europa.

Sursa : news.ro

Se reiau meciurile de fotbal în România. Câte persoane vor putea să participe la competiții după 13 iunie... Formula 1: Un pilot infectat cu noul coronavirus nu va duce la anularea unei curse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x