Antena Căutare

FOTO: Tu, leneșule corporatist, nici măcar nu știai că ai atâtea vene! Așa arată picioarele unui ciclist, după ce termină o cursă în Turul Franței

S-a intrat în a treia săptămână la Turul Franței, iar cicliștii se luptă cu oboseala acută strânsă după câteva probe extrem de dificile.

Polonezul Pawel Poljanski a publicat pe internet o fotografie făcută imediat după ce s-a dat jos de pe bicicletă. Sângele îi pompa la maxim în picioare, dar el încă avea chef de glume: ”Ar părea că-s un pic obosit”.

Tu, leneșule, corporatistule care bagi fast food, vei obosi numai când vei privi poza. Știu, o să spui că toți sunt dopați în ciclism, că avem în față niște roboți care pedalează în neștire. Dar, în realitate, tu habar n-aveai că un om poate avea atâtea vene pe picioare.

Didi s-a dus, dar a venit Răzvan! Băiatul lui Prodan s-a transferat la CSA Steaua: ”Uite, tată, acum sunt și eu ca tine”... Galerie FOTO: S-au IUBIT pe plajă în cele mai FLEXIBILE poziții! Momente incendiare cu Grigor Dimitrov și Nicole Scherzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x