Căutare Live

Franţa a învins Anglia, scor 2-1, la în grupa C la CE de tineret din care face parte şi România; Francezii au ratat şi două lovituri de la 11 metri

Reprezentativa Franţei a învins, marţi, la Cesena, cu scorul de 2-1, selecţionata Angliei, în al doilea meci al grupei C de la Campionatul European de tineret, din care face parte şi România.

Pentru Anglia a marcat Foden '54, iar pentru Franţa au înscris Ikone '89 şi Wan-Bissaka '90+5, autogol.

Englezii au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 63, când a fost eliminat Choudhury, în timp ce francezii au ratat două lovituri de la 11 metri prin Dembele (25) şi Aouar (66).

Arbitru de rezervă la acest meci a fost Istvan Kovacs.

În următoarea etapă se vor întâlni, vineri, România - Anglia şi Franţa - Croaţia.

Sursa : news.ro

Rădoi, după 4-1 cu Croaţia: Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam... Michel Platini a fost eliberat. El fusese reținut pentru acte de corupție...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri