Antena Căutare

Fratele lui Novak Djokovici, după testarea pozitivă a mai multor jucători: Este cel mai rău lucru care se putea întâmpla

Fratele lui Novak Djokovici, Djordje Djokovici, a declarat că testarea pozitivă a mai multor jucători după participarea la Adria Tour, este cel mai rău lucru care se putea întâmpla.

"Este cel mai rău lucru care se putea întâmpla. Novak nu era obligat să se testeze în Croaţia, deoarece nu avea simptome. El s-a supus testului după ce a aterizat la Belgrad. Am aflat că şi prietenul meu din copilărie Borna Coric a fost testat pozitiv. Îi dorim însănătoşire grabnică", a declarat Djordje Djokovici, coorganizator al Adria Tour, informează lequipe.fr.

Tenismanul sârb Viktor Troicki a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă site-ul croat SportKlub. El a participat la turneul Adria Tour, după care au mai fost testaţi pozitiv Grigor Dimitrov şi Borna Coric.

Şi soţia lui Viktor, Aleksandra, însărcinată cu al doilea copil al cuplului, a fost testată pozitiv, scrie sursa citată.

Finala etapei a II-a a competiţiei demonstrative organizate de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, în Croaţia, a fost anulată.

Fără să aibă simptomele Covid-19, Djokovici a refuzat să fie testat în Croaţia şi a părăsit ţara. El ar urma să fie testat la Belgrad.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Sursa : news.ro

Mijlocaşul Scott McTominay şi-a prelungit contractul cu Manchester United... Rummenigge: Criza provocată de coronavirus va schimba piaţa transferurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x