Antena Căutare

Galerie FOTO: S-au IUBIT pe plajă în cele mai FLEXIBILE poziții! Momente incendiare cu Grigor Dimitrov și Nicole Scherzinger

Tenismenul Grigor Dimitrov și cântăreața Nicole Scherzinger au oferit momente incendiare în vacanța pe care o petrec, romantic, în Capri. Cei doi nu s-au despărțit nicio clipă și n-au ezitat în a-și arăta ”pornirile” intime chiar pe plajă.

Tonul a fost dat de frumoasa Nicole, care l-a ”deranjat” pe Dimitrov, ieșit rapid de la Wimbledon, cu atingeri mai fierbinți decât soarele din Italia.

Între câteva sesiuni de bronz și răcoriri în apă, Nicole și Grigor au bifat și-o sesiune de ”dezmorțire”, spre deliciul celor prezenți în zonă, asta mai ales că frumoasa cântăreață n-a refuzat niciuna dintre pozițiile mai complicate pe care i le-a recomandat iubitul ei.

FOTO: Tu, leneșule corporatist, nici măcar nu știai că ai atâtea vene! Așa arată picioarele unui ciclist, după ce termin... Iese Alexa, intră Miriuță! Chiajna și-a dat afară antrenor, a negociat cu Neagoe, dar a semnat cu fostul antrenor al CFR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x