Antena Căutare

Gareth Bale a fost prezentat oficial la Real Madrid! Galezul a devenit cel mai scump fotbalist din istorie

20.000 de suporteri au venit pe Santiago Bernabeu pentru a-l vedea pentru prima data pe Gareth Bale in tricoul lui Real Madrid

101 milioane de euro va plati Real Madrid pentru Gareth Bale, galezul devenind cel mai scump jucator de fotbal din istorie. Transferul mijlocasului de la Tottenham l-a depasit pe cel al lui Cristiano Ronaldo, adus pe Bernabeu pentru 94 milioane euro.

"Negocierile au fost dure, complexe si au durat mult timp, dar vreau sa le multumesc celor de la Tottenham pentru colaborare si, bineinteles, raspunsul pozitiv. Acum, visul unui copil din Tara Galilor a devenit realitate. Bine ai venit, Gareth Bale", au fost cuvintele lui Florentino Perez.

"Sunt foarte fericit ca ma aflu aici, pe un asemenea stadion, in postura de jucator al lui Real Madrid! Este un vis", au fost primele cuvinte ale lui Bale la prezentarea oficiala.

foto: realmadrid.com

AC Milan si-a repatriat Balonul de Aur! Kaka s-a intors pe San Siro... Mesut Ozil, prima victima dupa sosirea lui Gareth Bale! Real Madrid l-a vandut la Arsenal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x