Antena Căutare

Gascoigne, arestat pentru tulburarea linistii publice

Fostul fotbalist al echipei nationale a Angliei, Paul Gascoigne, a fost arestat de politie in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a tulburat ordinea publica fiind in stare de ebrietate, informeaza editia online a The Telegraph.

Gascoigne, in varsta de 42 de ani, a fost arestat in jurul orei 2 noaptea, dupa ce politia din Newcastle a fost alertata. El a fost transportat la sectia de politie unde a fost amendat, iar in cele din urma a fost trimis acasa.

Fostul jucator afirmase ca in ultimele luni nu a mai avut probleme cauzate de consumul de alcool, dupa ce a fost la intalniri ale Alcoolicilor Anonimi, iar in ultimul timp participa la antrenamentele echipei de tineret a lui Newcastle.

Paul Gascoigne si-a inceput cariera in 1985, la Newcastle, iar 3 ani mai tarziu a fost transferat la Tottenham, in schimbul a 2,3 milioane de lire sterline. El a mai evoluat la echipe precum Lazio, Rangers, Middlesbrough si Everton.

sursa:gsp
Renault ramane in Formula 1, dar vinde o parte din echipa... Turistii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x