Antena Căutare

Gaz Metan - Dinamo 1-0

Surpriza de proportii la Medias, acolo unde formatia din localitate, Gaz Metan, a invins pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 1-0, intr-o partida contand pentru etapa a VIII-a a Ligii 1.

Singurul gol al meciului a fost inscris de Eric de Oliveira in minutul 89.

O faza indelung contestata de dinamovisti s-a petrecut in minutul 40, atunci cand, Torje a fost faultat de Zoran Markovici in coltul careului de 16 metri, dar arbitrul Istvan Kovacs a lasat jocul sa continue.

Cu un minut inaintea finalului meciului, Dolha a iesit la un balon in fata lui Silvasan, a respins pana la Eric, iar acesta a marcat de la 20 de metri in poarta goala.

Gaz Metan: 30. Butcha - 20. Nohai, 19. Lazar, 25. Z. Markovici, 15. Hoban - 5. A. Munteanu (17. Dudita '79), 21. Todea, 7. Kubala, 27. Eric (30. Akaky '90), 22. Parvulescu - 10. Bud (77. Silvasan '73). Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo:
12. Dolha - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 4. Moti, 3. Pulhac - 22. Torje (27. Ze Kalanga '82), 29. Ndoye (8. Bostina '65), 5. D. Kone, 20. Ad. Cristea - 17. A. Cristea, 99. Niculescu (10. Alexe '60). Antrenor: Dario Bonetti.

"Adevarul e ca nu am facut o partida foarte buna. Am avut cateva situatii de gol. Stiam ca vom avea un meci dificil aici la Medias, din pacate am pierdut iar 3 puncte pe propriile greseli. Atunci cand comiti erori grave risti sa pierzi puncte.

Acest meci demonstreaza ca avem limite si trebuie sa mai lucram. Stiam ca va fi un meci dificil, nu exista meciuri usoare. Pentru ca suntem Dinamo, toti ne trateaza altfel. Trebuie sa demonstram ca suntem mai buni decat ceilalti la fiecare meci, din pacate nu o putem face.

Poate fi o problema de concentrare, din punctul nostru de vedere, incercam la fiecare meci sa dam totul. Mereu incercam sa fim concentrati la maxim. Atunci cand nu suntem concentrati 100% apare o problema. Am evoluat cu multi jucatori tineri, jucatori de mare viitor, dar pentru a avea rezultate avem nevoie si de jucatori experimentati"
, a declarat Dario Bonetti, antrenor Dinamo(gsp.ro).


"In returul editiei precedente de campionat am invins campioana, am scos patru puncte din jocurile cu Timisoara, dar ne-a lipsit concentrarea in fata echipelor mici. Si cu Steaua am fi putut obtine mai mult, insa azi am avut noroc, am crezut in sansa noastra si am fost rasplatiti.

Bud? Nu stiu daca va ajunge sau nu la Dimamo, el trebuie sa confirme si de acum inainte pentru a ramane in vizorul marilor echipe"
, a spus Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan.(gsp.ro)
Pato si-a prelungit contractul cu AC Milan pana in iunie 2014... Handbal feminin/ Romania s-a calificat in finala Cupei Mondiale ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x