Antena Căutare

Gazzetta dello Sport: Cristi Chivu nu-si va prelungi contractul cu Inter Milano

Sansele ca fundasul roman Cristian Chivu sa mai evolueze si sezonul urmator la Inter Milano devin tot mai mici. Conform ”Gazzetta dello Sport”, Chivu nu isi va mai prelungi contractul cu formatia ”nerazzurra”, desi alte surse pretind ca se va negocia un nou angajament.

"Chivu nu-si va innoi contractul cu Inter", a scris cunoscutul ziar italian, care, dupa campania de transferuri din aceasta iarna, a prezentat mai multe versiuni ale echipei-tip "nerazzurre". In nici una nu apare fundasul roman, semn pentru jurnalistii peninsulari ca antrenorul Claudio Ranieri il scoate din calcule, mizind pe cei pe care-i va avea la dispozitie si viitoarea stagiune.

Pe langa Chivu, Nagatomo, Javier Zanetti, Inter conteaza pe inca un aparator stanga, brazilianul Juan, tocmai adus de la Internacional Porto Alegre cu 4 milioane de euro.


Oficialii clubului Internazionale Milano l-au transferat sub forma de imprumut pana la finalul sezonului pe mijlocasul columbian al echipei FC Porto, Freddy Guarin. Un alt jucator venit la Inter in perioada de mercato este fostul capitan al Sampdoriei, Marco Palombo.

Posibile formule de start la Inter:

Inter in formula 4-2-3-1: J. Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Guarin, Cambiasso (Palombo) - J. Zanetti, Sneijder, Forlan - D. Milito (Pazzini).

Inter in formula 4-3-1-2: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, J. Zanetti - Guarin, Palombo, Cambiasso - Sneijder - Pazzini, D. Milito (Forlan)

Dinamo si-a amanat pentru joi intoarcerea din Antalya, din cauza conditiilor meteo nefavorabile... Ilie Nastase, reclamat la DNA de Federatia Romana de Tenis. S-au descoperit cu o serie de nereguli financiare din mandat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x