Antena Căutare

Ghidul fotbalistului roman

Nascut in patria lui “fara numar”, fotbalistul roman de rit nou face senzatie in orice alt domeniu in afara celui pe care il practica. Gelat, purtator de initiale ale caselor de moda si apasator de pedale puternice, acesta nu rateaza ocazia sa marcheze… teritoriul evenimentelor mondene.

Iubitor de driblinguri în viaţa de noapte a oraşului, fotbalistul roman este prezent intotdeauna in primul unsprezece al zonelor de distractii, care mai de care mai .. nesportive. Totusi, el nu iese niciodata de placere in club. Doar din solidaritate fata de colegii sai.

Ascultator fin de manele, nu poti intra in gasca sa daca vocabularul tau nu contine “solo” si “adevarat”, sau daca inca mai crezi ca Juvete e “12”-le de la carti. Jucatorul roman e singurul care nu are viata sportiva. Unde sa mai aiba loc pe langa cea personala?

In ultima perioada, specia sa a suferit imbunatatiri semnificative: a deosebit poarta proprie de cea adversa. Specialistii spun ca sunt sanse ca in urmatorii ani sa faca diferenta intre gol si autogol.

Cercetatorii, evident, britanici au oferit publicitatii un studiu in care se explica cauzele pierderii talentelor romanesti din momentul transferurilor in strainatate. Astfel, plecarea la echipe din orase linistite se finalizeaza cu declaratia “nu m-am putut adapta”, in timp ce mutarea in zone identice cu cele mioritice se transforma in “oamenii m-au primit excelent, ma simt ca acasa”.

Inteligenta fotbalistului roman nu trebuie pusa la indoiala. Desi injura dupa goluri, alint in vocabularul sau, el intelege mult mai bine sistemele matematice ale pacanelelor decat schemele de joc ale antrenorilor. Altfel ghiceste “speciala” in comparatie cu “pasa decisiva”.

Jucatorul nostru se naste cu un noroc iesit din comun. Indiferent de randamentul sau, ajunge sa evolueze de fiecare data la echipele “unde isi dorea de mic” sa se transfere.

Finalul tine de dragostea fata de tara. Indiferent prin colturile carei lumi il poarta fotbalul, jucatorul roman nu rateaza niciodata venirile in tara. Cu un monden, o mondeneala si-o ieseala toti sunt datori.

Europa League: Ath. Bilbao, finalista din 2012, eliminata. Rezultatele si marcatorii din etapa a 4-a ... Gol monopol: Cavani marcheaza de patru ori pentru Napoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x