Gică Popescu îl pune la zid pe Contra și evidențiază un lucru ciudat: ”Doi jucători nu au prins niciun minut cu Turcia și Olanda”

 

Un eșec în patru meciuri a fost suficient pentru ca selecționerul Cosmin Contra să-și atragă primele critici. Un membru marcant al Generației de Aur, Gică Popescu, l-a luat în vizor pe selecționer după eșecul clar cu Olanda, 0-3, și a criticat o decizie ciudată a acestuia.

”Baciul” este nemulțumit de faptul că doi jucători foarte buni din Liga 1 pe care Contra i-a avut în lot la meciurile cu Turcia și Olanda, în speță Băluță și Bancu, au fost marginalizați și nu li s-a acordat nici măcar un minut.

”Sper să nu se supere Cosmin, dar, în seara aceasta, am avut senzația că nu a realizat că e antrenorul echipei naționale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în ambele meciuri. Cred că singurii pe care nu i-a băgat sunt cei doi jucători ai Craiovei, Bancu și Băluță. Dacă tot chemi jucători la echipa națională, atunci trebuie să-i bagi în meciurile amicale. Băluță e unul dintre cei mai în formă jucători din campionat.”, a spus Popescu la o televiziune de sport.

Dacă privim realitatea, vedem că Popescu are dreptate. Într-adevăr, din toți jucătorii din lot, 3 nu au jucat niciun minut: Băluță, Bancu și Lobonț. Ultimul nu contează, întrucât nu a fost chemat ca ”fotbalist” la națională, ci pe post de ”secund” din lot.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe