Căutare Live

Gică Popescu îl pune la zid pe Contra și evidențiază un lucru ciudat: ”Doi jucători nu au prins niciun minut cu Turcia și Olanda”

Un eșec în patru meciuri a fost suficient pentru ca selecționerul Cosmin Contra să-și atragă primele critici. Un membru marcant al Generației de Aur, Gică Popescu, l-a luat în vizor pe selecționer după eșecul clar cu Olanda, 0-3, și a criticat o decizie ciudată a acestuia.

”Baciul” este nemulțumit de faptul că doi jucători foarte buni din Liga 1 pe care Contra i-a avut în lot la meciurile cu Turcia și Olanda, în speță Băluță și Bancu, au fost marginalizați și nu li s-a acordat nici măcar un minut.

”Sper să nu se supere Cosmin, dar, în seara aceasta, am avut senzația că nu a realizat că e antrenorul echipei naționale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în ambele meciuri. Cred că singurii pe care nu i-a băgat sunt cei doi jucători ai Craiovei, Bancu și Băluță. Dacă tot chemi jucători la echipa națională, atunci trebuie să-i bagi în meciurile amicale. Băluță e unul dintre cei mai în formă jucători din campionat.”, a spus Popescu la o televiziune de sport.

Dacă privim realitatea, vedem că Popescu are dreptate. Într-adevăr, din toți jucătorii din lot, 3 nu au jucat niciun minut: Băluță, Bancu și Lobonț. Ultimul nu contează, întrucât nu a fost chemat ca ”fotbalist” la națională, ci pe post de ”secund” din lot.

Gigi Becali distruge un fost stelist care a evoluat titular cu Olanda: ”E împiedicat. Nu știe ce să facă cu mingea”.... Se cunosc 30/32 echipe calificate la Cupa Mondială din 2018! Ce echipe mai luptă pentru ultimele două bilete spre Rusia!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri